Op maat

Maatwerktrajecten

Wat kunt u van mij verwachten?
Hooggevoeligheid is multidisciplinair.
Er zijn zoveel verschillende facetten die erbij horen, dat als je een bepaald onderdeel weg haalt, de volledige omslag niet gemaakt kan worden.

De gevoeligheid van HSP’ers uit zich op veel manieren. Het is niet alleen het omgaan met de gevoeligheid in het dagelijkse drukke leven met enorm veel prikkels, maar ook de gevoeligheid op voeding, emoties, grote en kleine veranderingen, de juiste werkplek vinden, een passende sport en ontspanningsactiviteit vinden, jezelf begrenzen en afsluiten voor de omgeving, de balans vinden, voldoende rust vinden, maar ook vooral het leren luisteren naar jezelf, je onderbuikgevoel wat het jou aan geeft. Het weer leren te luisteren naar je gevoel, ook als die verbinding er al lang niet meer is.

Een leven voor jezelf creëren wat echt bij jou past, en op maat gemaakt is. Om hier te komen moet de verbinding weer gemaakt worden met jezelf.
Ik bied een adviestraject aan, waarin wij echt alle puzzelstukjes van hooggevoeligheid gaan aanpakken om jouw eigen leven mee te gaan inrichten wat bij jou past en waar je echt gelukkig van wordt. Sparren met elkaar. Jou activeren om je eigen keuzes te gaan maken en door gelijkwaardige gesprekken te voeren om tot nieuwe inzichten te kunnen komen.
Waar ik het gevoel heb dat ik door moet verwijzen op bepaalde onderdelen dan zal ik jou daar ook in adviseren, gebaseerd op mijn eigen ervaringen als hooggevoelig persoon.

Ik bied je aan dat alles echt een keer bij elkaar komt, niet een klein onderdeel en je daardoor verder blijft dwalen in het doolhof, maar een multidisciplinaire aanpak en het gevoel krijgt dat alles op zijn plek begint te vallen.

Dat je eindelijk bij je zelf thuis gaat komen.